<3

























Fjärde advent!

Oj det är redan fjärde advent :O Och julafton är på fredag :) Som tur är så har man alla julklappar färdiga :) Så det enda som ska fixas är väl julpyntet och granen :) Julbakat har vi oxå gjort, eller det va bara mamma som gjorde det men ändå :) Idag är det söndag och man har ingen praktik eller skola imorgon eftersom sista praktiken va den här veckan :) Fast lär ändå till skolan imorgon för jag måste hämta matteboken och så ska jag kolla om studievägsledarn har tid och snacka. Och så måste jag hämta julklapparna :)
Ne nu tror jag att jag ska gå och fixa lite "Adventsfrukost" :)

Fredagsmys!

Hellu! Idag har det varit en lugn dag :) Ganska onödigt att gå till skolan idag för vi såg bara på film, men den va riktigt bra så det va nog inte så onödigt :) Slutade kvart i elva idag :D Sen så drog man hem till mamma och hade lite fredagsmys :) Vi har bakat och så såg jag på The Notebook och sen spelade hon och jag lite spel, och det va kul :) Ne nu ska jag krypa till sängs :) Godnatt!



Sista dan på praktiken :(

Ja idag så va det sista dan på praktiken. Det va lite tråkigt.  Har varit där en hel termin :)
Idag har vi då inte gjort mycket, först vid halv 9 så tränade de för sitt julspel. och halv tio så skulle det komma folk och titta men då kom bara tidningen, så såg på den två gånger :) Sen fikade vi och jag fick en liten julklapp :)
Sen dukade vi fram för julbordet och två stycken från estet-musik va där och sjöng, fast egentligen så skulle musikskolan komma dit... Men de va jätteduktiga :) Sen dukade vi av och jag stack hem och nu ska jag se på Glee och sen ska jag duscha :) Kanske skriver senare!

Dagens

Dagens låt: Christmas don't be late - Alvin and the chipmunks
Dagens dusch: Nyss
Dagens frisyr: Utsläppt med lockar

Dagens smink: puder/foundation, ögonskugga, eyliner,kajal,mascara
Dagens klädsel:Jeans, svart linne, vit kort tröja
Dagens händelse: Praktik och slö framför datan
Dagens planer: Va att gå på praktiken och sen städa
Dagens vill ha: Pengar
Dagens saknad: Elin <3
Dagens drog: Musik
Dagens tråkigaste: Näst sista dan på praktiken
Dagens finaste: Vet inte
Dagens måste: Det va att städa (A)
Dagens dricka: Hallonsoda & julmust
Dagens köp: Inget
Dagens mat: Ost&skinksallad & panpizza
Dagens kärlek: Musik
Dagens mående: Bra :)

Dagens program: Paradise hotel och Top model

 

 

 

 

 



Just a dream

Nu har man färgat håret, och blev nöjd :) Så nu är det inte så ljust längre och inte rödaktigt längre :)
Bilder kommer nån annan dag för kan inte få över bilderna just nu :)

Idag har jag då inte gjort så mycket. Är ju så kallt ute så man vill inte gå ut. Men va i alla fall till stan och lämnade tillbaks filmen och det va typ dött ute, några människor bara och sen lite senare gick jag hem till mormor och färgade håret och så har jag kollat på Gossip Girl <3 Typ världens bästa serie!
Imorgon så är det dags för praktik igen då, men det är bara den här veckan kvar och då ska vi bara städa och så ska jag få kolla på deras julspel :) Kommer sakna dem!
Ne nu ska jag ta och dra hem till pappsen igen =)


Love<3






Superbra cover på Just a dream :)
http://www.youtube.com/v/a2RA0vsZXf8?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param

Tredje advent

God morgon! Vaknade för nån timme sen och är jur trött som helst! Kollade på film igår och gick och la mig vit typ 3.
Så idag blir det en lugn dag, ska på stan och lämna tillbaks filmen och sen ska jag till mormor och färga håret :) och jobba lite matte om jag hinner.....
Och idag är det tredje advent! Va snabbt det går! Och har inte ens hunnit köpt en enda julklapp....
Men nu ska jag gå och göra mig iordning, kanske skriver ikväll


Lördag

Jaha nu sitter man här och väntar på att tvn ska bli ledig så man kan se på filmen man hyrde :) Street dance. Har inte sett den så får hoppas att den är bra :)
Idag så har jag inte gjort så mycket, har varit på öb och Willys med pappa och hans tjej. Och sen skulle jag hyra film så de släppte av mig på stan och när jag gick hem så märkte jag att jag inte hade nå nycklar med mig! Så jag gick till hemköp och köpte Frida vinterspecial och skumtomtar och satte mig i trappen och väntade i ungefär en timme. Och min mobil var konstig så det gick inte att skicka sms så som tur är så surfar jag gratis så skrev på facebook och då hade pappas tjejs son sett det så han ringde dem och berättade och då kom det med nycklar :)

Ne nu ska jag ta och se på filmen :) Eller först så ska jag se på den första filmen som jag såg på tidigare idag :)










Btw tack Evve för den ursnygga headern :D <3

RSS 2.0