Unbroken.

Nu vill jag fylla år! Det är 23 dagar kvar. Och jag vill så gärna ha Demi Lovatos nya skiva Unbroken. Den är så himla bra och låtarna är helt fantastiska. Kärlek till den! <3

In school.

Sitter just nu och har svenska. Eller vi har tio minuters rast nu då. Sen är det engelska och då ska vi börja gå igenom kapitel 2 i engelska boken. Sen är det plustimme då får man jobba med det man ligger "efter" i.
Idag när jag kommer hem ska jag ta en kopp te och sitta och skriva klart ett referat om en artikel som ska va inne på måndag. Hittade en artikel nu så kommer inte hinna bli klar idag.
Bjuder på en bild med mongo från kongo på ;)
Peace

PSP

Sitter just nu och försöker skriva på min psp. Men det är ju inte lätt! Speciellt inte att försöka komma på sina starka och svaga sidor. Haha!
Men nu ska jag försöka göra klart det här så jag kan krypa ner i soffan eller sängen och glo film och käka godis som jag fick pengar till av pappa :)
Ps. Blev j*vligt dåligt med frågor på frågestunden..... Så det blir ingen.
Sommar <3
Peace

Frågestund!

På brist av annat att skriva i bloggen så kör vi en FRÅGESTUND! Så fråga på en massa ;)
Svarar på det mesta!



Frågestunden slutar på söndagkväll ;)



Peace

She will be rising from the ground like a skyscraper!

Snacka om stark människa! Efter allt hon gått igenom. Varit mobbad, haft bulimi och ett tag på rehab så är hon ÄNTLIGEN tillbaks! Eller okeej hon har kommit tillbaks för ett tag sen men har inte hunnit skrivit om henne.
Kan då säga att jag verkligen läääääääääängtar tills hennes nya album kommer ut.

Hennes singel "skyscraper" måste va den finaste låten jag någonsin hört! Helt klart värd att lyssna på!

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper, like a skyscraper

















Vackra människa! <3
Go Demi!
And stay strong!
Kärlek till dig <3


Peace

Schoooooooooooooooool!

Sitter just nu i skolan och har suttit här sen klockan nio! Och börjar tio i tio. Så alltså om 10 minuter.
Och då är det svenska. Kulkul... Blir nog en ganska chill dag i skolan idag och det känns bra för är inte alls pigg! Känns som om jag sovit jättedåligt i natt, som om jag bara har sovit i 3 timmar eller så.
Idag ska jag nog bara ta det lugnt och läsa lite i stylingboken som vi har läxa i tills på onsdag :)
Ne nu ska jag gå och fixa för lektion.
Bjuder på en bläääbild.
Ett plus för snyggingen i bakgrunden ;)
Peace

Sleeptime

Tjolahopp!
Helgen har spenderats med min lilla pojk <3 Vi har inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt typ. I fredags efter jag slutat skolan så åkte jag till Borlänge för att möta honom där och så skulle vi köpa skor. Och hittade ett par assnygga! Visar bild sen imorgon ;) Sen hittade jag en assnygg stickad tröja också. Vi åt på donken oxå. Sen när vi skulle hem så tänkte vi ta tåget men maskinjäveln tog inte mitt kort!!!! Morr! Så fick sitta i Borlänge till 21.55! Så va inte hemma fören klockan 23.00. När vi kom hem tänkte vi se på idolreprisen men vi somnade med kläderna på, och jag hade allt smink på mig och alla smycken. Och vi låg och sov på kläder. Haha! Sen på lördagen så va vi hos min mormor och firade min morbror som fyllde år. Vi åt jordgubbstårta. mmmmmmmmm! Sen gick vi hem på kvällen och kollade på film och åt chips & dip och drack cola. Idag har vi varit på stan och kollat runt lite :)

Ne nu ska jag gå och sova! Upptaderar mer imorgon!


Peace

Like a skyscraper.

Sitter hemma hos mammas kompis för vi skulle försöka aktivera mitt internet på min nya dator vi fick från datorn men det gick inte så sitter på hans :) Lyssnar på musik och dricker tee som tyvärr är kallt men det får gå i alla fall.
Idag i skolan så Pratade vi om varma och kalla färger. Sen snackade vi om foundation, concealer och puder.
Sen så skulle vi få sminka den vi satt bredvid. Och det va inte lätt! Haha sen efter skolan drog jag till Make-up store för vi har 20% rabatt där så köpte ett puder och ska testa det imorgon.
Peace

Sovmorgon

Tjolahopp! Hade en fet stor sovmorgon idag! Börjar inte fören 11.10 men måste åka om sex minuter.
Har bara en lektion idag och den håller på i FYRA timmar! :o Men det är styling så det ska bli toppen (Y)
Så just nu sitter jag här helt osminkad och väntar på att det är dags att gå till bussen. Vi skulle komma osminkade till skolan idag. Men nu måste jag gå till bussen så hörs senare.
Peace

RSS 2.0